sursa foto:  facebook

Liberalii merg pe mâna PSD privind creșterea pensiilor și salariilor!! Deputat PNL: ‘Dorim să corelăm creșterea salariilor, pentru că bugetarii merită, cu eficiența și cu rezultatele’

PNL nu se opune majorărilor promovate de PSD, însă dorește să introducă anumite criterii de performanță și să coreleze creșterea salariilor cu rezultatele, a declarat deputatul liberal Marilen Pirtea. 

Marilen Pirtea (PNL), pe B1 TV, despre creșterea salariilor și introducerea unor criterii de performanță

„Vă dați seama că bugetul pe anul viitor este un subiect extrem de important (…) și aici apar tot felul de discuții care trebuie armonizate în final, nu pot fi la voia întâmplării, pentru că nu putem avea o abordare populistă. (…) Pachetul social, în întregime, și modul cum se stabilește bugetul, pentru că bugetul este o proiecție, este ce ne propunem pe anul viitor. Nu înseamnă că așa rămân lucrurile. Nu ne propunem lucruri diferite, ne propunem lucruri complementare și ele trebuie să fie rotunde”, a afirmat liberalul, marți seară, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Întrebat dacă încearcă PSD să impună creșterea salariilor și a pensiilor, dar PNL se opune, Marilen Pirtea a negat:

„Nu ne opunem. Ne dorim să creștem. Dorim să corelăm creșterea salariilor, pentru că bugetarii merită, cu eficiența și cu rezultatele”.

„Dorim să introducem criterii de performanță în general”, a mai spus Marilen Pirtea.

„Față de alte economii europene, la noi întreprinderile mici și mijlocii, acel segment care asigură o centură de siguranță a PIB-ului, unde la celelalte țări este de 40%, în România este mult mai subțire și mai puțin consistent. Trebuie corelate anumite lucruri. Eficiența colectării – vorbim de TVA care se întoarce în economie, dar avem un grad de încasare destul de scăzut comparativ cu alte țări din TVA”, a continuat liberalul, conform b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare