sursa foto:  Inquam Photos / Silviu Filip

Liberalii minimalizează Guvernarea pentru alegerile interne? Victor Ponta reacționează la declarațiile lui Rareș Bogdan: ‘A zis astăzi o vorba mare’

Fostul premier Victor Ponta a comentat declarația prim-vicepreşedintelui PNL, Rareș Bogdan, care susține că, după 25 septembrie, liberalii se vor apuca şi de guvernare.

„Eu am o teorie, dacă greșesc îmi cer scuze. Eu cred că în România se fac proteste doar când e guvern PSD, altfel nu se fac. Și nici nu se vor face, pentru că acum nu are cine să-i organizeze, ca pe ceilalți.

A zis astăzi Rares Bogdan o vorbă mare: „după 25 septembrie ne apucăm de guvernare, că altfel suntem tâmpiți”. Eu credeam că tampiți sunt ăia care se așteptau să guverneze de mai devreme.

Eu știu că toată lumea e în vacanță acum, dar situația economică este mai rea decât oricând, este mai rău decât în 2010. Partea bună este că domnul Cîțu va avea președinția partidului, guvernul și sprijinul președintelui, deci ce n-a mai avut decât domnul Năstase și România a dus-o bine. Sper să se apuce și domnul Cîțu să guverneze, că nimeni nu vrea să fie rău.

Eu nu am avut luxul ăsta, am fost președinte de partid, dar doi președinți care mi-au fost ostili, Băsescu și Iohannis.

România se tot împrumută și nu produce, ba chiar își omoară producătorii autohtoni. Banii împrumutați nu rămân în România, vin și pleacă spre țările de unde noi importăm marfa. România e ca un organism din care tot curge sânge, curg banii și nu se întorc niciodată.”, a spus Victor Ponta la România TV, informează româniatv.net

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică, la Antena 3, că după Congresul din 25 septembrie liberalii trebuie să se axeze exclusiv pe guvernare.

„Sa terminam cu alegerile pe 25, sa speram ca nu terminam si partidul, ca terminam doar cu alegerile. Dupa 25 trebuie sa ne ocupam exclusiv de guvernare. Daca nu vom face asta, daca nu ne vom asuma reforma si folosirea banilor de la UE, credeti-ma ca nu ne va ierta nimeni. Avem 3 ani in care putem construi (…)  eu vreau sa cred ca vom face ceva in 3 ani de zile, ca nu suntem chiar tampiti”, a declarat Rareș Bogdan, informează stiripesurse.ro

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare