sursa foto:  realitatea.net/știripesurse.ro

Liberalii nu se așteptau la asta! Rareș Bogdan conduce la acest capitol

Liberalii au parte de o nouă surpriză venită din partea lui Rareș Bogdan! Fostul prezentator la Realitatea TV conduce la acest capitol.

Ultimele cifre prezentate de CURS ne arată că decizia luată de liberali de a-l aduce pe jurnalistul Rareș Bogdan în partid precum și de a-l pune cap de listă pentru alegerile europarlamentare este o decizie bună, cel puțin la nivelul Capitalei. Conform sondajului CURS, în București Rareș Bogdan stă cel mai bine la capitolul încredere.

Politicienii din cadrul PNL testați în acest sondaj se află mult în spatele jurnalistului. Candidații care se află pe lista de europarlamentare,  pe poziții eligibile, Vasile Blaga, Siegfried Mureșan nu reușesc să treacă de 11% cotă de încredere în rândul bucureștenilor, în timp ce Rareș Bogdan are o cotă de 28%.

Aducerea lui Rareș Bogdan poate fi un plus pentru PNL în București, în condițiile în care liberalii au un scor de 17% la capitolul intenție de vot, ocupând locul 4 în acest moment. Dacă se va reuși un transfer de încredere de la jurnalist, către partid, atunci liberalii ar putea spera la un loc 3 și la mărirea scorului actual, notează știripesurse.ro.

Tot din acest sondaj se pot  observa  și scorurile pe care le au candidații din cursa internă pentru desemnarea celui care va concura pentru postul de primar general. PNL a pornit un proces de alegeri interne, în care s-au înscris Ciprian Ciucu, Gabriel Dumitrașcu și Florin Cîțu.

Ciprian Ciucu este consilier general, un critic acerb al Gabrielei Firea și era creditat cu cele mai mari șanse în această luptă internă. Cu toate acestea, Ciucu este pe ultimul loc la capitolul încredere având doar 6%, fiind depășit de Gabriel Dumitrașcu care înregistrează un scor de 8%, deși a intrat relativ recent în politică  și de Florin Cîțu, senator, care are 9%.

 

Citește și:

EXCLUSIV Îl ustură la buzunar! Cât îl costă pe Liviu Dragnea spitalizarea și analizele

S-a aflat! Unde se tratează Liviu Dragnea – Protestatarii #Rezist i-au luat urma

Dispare un cunoscut lanț de magazine de pe piață! Mutare în forță a unui gigant

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare