sursa foto:  gsp.ro

EXCLUSIV Îl ustură la buzunar! Cât îl costă pe Liviu Dragnea spitalizarea și analizele

Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, sâmbătă, după ce a acuzat grave dureri de spate.

Protestatarii #Rezist au dezvăluit că șeful PSD s-a internat la Spitalul Sanador din Capitală, acolo unde, în urmă cu o lună, a fost internată și iubita sa, Irina Tănase.

Totuși, Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a refuzat să spună dacă Dragnea este internat la privat sau la stat. Însă, sursele noastre spun că Liviu Dragnea s-ar fi internat la Sanador.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi câți bani trebuie să scoată din buzunar șeful PSD, pentru RMN și spitalizare la Sanador.

Vezi și EXCLUSIV Am aflat! Câți bani scoate Liviu Dragnea din buzunar, pentru a-i plăti Irinei Tănase spitalizarea

Potrivit informațiilor Bugetul.ro, în momentul internării, Liviu Dragnea a trebuit să achite suma de 2.000 de lei. De asemenea, „cazarea” în cameră dublă este de 450 de lei, iar în cameră single, 590 de lei. Mai mult, în funcție de câte zile stă internat, Liviu Dragnea mai trebuie să plătească alți 300 de lei, pentru evaluarea zilnică a cazului medical.

În ceea ce privește RMN-ul, pentru o singură regiune de coloană, prețul este 620 de lei, fără substanță de contrast. Pentru două regiuni, costul este 1.150 de lei, iar pentru trei regiuni, de 1.370 de lei.

Vezi și S-a aflat! Unde se tratează Liviu Dragnea – Protestatarii #Rezist i-au luat urma

Dispare un cunoscut lanț de magazine de pe piață! Mutare în forță a unui gigant

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare