sursa foto:  libertatea.ro

EXCLUSIV Am aflat! Câți bani scoate Liviu Dragnea din buzunar, pentru a-i plăti Irinei Tănase spitalizarea

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și viitoarea sa soție, Irina Tănase, trec prin momente dificile.

Iubita șefului PSD este internată de câteva zile la o clinică privată din Capitală.

„Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de câteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei. Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie”, a dezvăluit, miercuri, inpolitics.ro.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi câți bani trebuie să scoată din buzunar Liviu Dragnea, pentru a-i achita iubitei sale spitalizarea.

Conform informațiilor Bugetul.ro, în momentul internării, pacientul sau rudele sale trebuie să achite suma de 2.000 de lei. De asemenea, „cazarea” în cameră dublă este de 450 de lei, iar în cameră single 590 de lei.

Totodată, în funcție de câte zile stă internat, pacientul mai trebuie să plătească alți 300 de lei, pentru evaluarea zilnică a cazului medical.

A fost vizitată de Viorica Dăncilă

Internată în spital, Irina Tănase a fost vizitată de premierul României, Viorica Dăncilă. Miercuri, șefa Executivului și-a făcut loc în program și pentru a o vizita pe iubita liderului PSD, Liviu Dragnea.

Vezi și

Atenție! Legea a trecut! Ce se va întâmpla cu ajutorul de deces în 2019

ANAF schimbă tactica! Vești extraordinare pentru acești români

Mare atenție! Parlamentul a aprobat valoarea din acest an a salariului mediu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare