Liderul PSD amenință Guvernul Orban: Categoric PSD va depune moțiune de cenzură

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la Antena 3, că este „foarte grav” faptul că Guvernul ia în calcul să vândă societățile cu capital de stat și că acest lucru ar putea să determine PSD să depună o moțiune de cenzură, un alt subiect fiind alegerea primarilor în două tururi de scrutin:

  • Intram intr-o perioada de restructurare a partidului. PSD a depus o motiune simpla la Senat. Nu excludem depunerea unei motiuni de cenzura pana la finele anului, dar nu asta e prioritatea PSD in acest moment. Timpul e foarte scurt pentru PSD pana la locale si prioritatea nr. 1 e sa organizam Congresul si sa ne pregatim pentru alegeri. Nu depunem doar de dragul sa depunem o motiune. Pana acum Guvernul nu a venit cu nimic concret, am vazut doar ca s-a imprumutat cu 10 miliarde intr-o luna. Tot aud de mari decizii in sistemul bugetar, nu mai ai voie sa cumulezi pensia in salariu.
  • Am vazut o declaratie un pic ingrijoratoare pentru mine, ca urmeaza ca toate societatile cu capital de stat sa fie vandute. Trendul este altul in Ungaria, Polonia, Bulgaria. Parca iarasi noi suntem in contra-timp. In Ungaria se rascumpara societatile, iar noi am decis sa le vindem dupa o luna de guvernare. E foarte grav. Cum sa vinzi CEC-ul? Nu l-a dus pe nimeni capul sa ia sa-l vinda.
  • Au spus ca nu vor emite OUG, acum gasim un artificiu constitutional. Noi ne-am luat portia, am pierdut electoral, am pierdut alegeri, nu am fost suficient de transparenti in modificarea legilor justitie. De ce ocolim iar acest subiect? Sa vedem cum depun legile (si in functie de asta PSD poate depune motiune de cenzura)
  • Categoric PSD va depune motiune de cenzura (daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin), am vazut ca si UDMR sustine

Vezi și:Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Vești mari- Toți buncii vor primi bani în plus – Care sunt condițiile

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare