sursa foto:  libertatea

Loredana Groza revine la TV! Unde va putea fi văzută artista

Loredana Groza revine la TV! Artista se întoarce la Pro TV cu un nou show. Este vorba de o emisiune muzicală.

Loredanei i se va alătura și Cabral împreună cu 100 de muzicieni.Emisiunea la care va lua parte Loredana Groza se numește „Cântă acum cu mine”.

Cabral și cei 100 de muzicieni, conduși de Loredana, au dat startul filmărilor show-ului „Cântă acum cu mine”, notează revista Viva. „Lori The Captain of the 100:)?‍♀? Să începi un nou proiect te face face să te simți bine întotdeauna. prima zi de filmare #cantaacumcumine #alltogheternow #protv CÂNTĂ ACUM CU MINE?~Loredana”, a anunțat Loredana Groza pe contul său de socializare.

„Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, spune Cabral, gazda show-ului „Cântă acum cu mine”.

 

Vezi și:

Bomba a fost aruncată! Ce se va întâmpla cu pensiile

SURSE Decizia pe care o așteaptă toți românii: Ce va face Guvernul Dăncilă săptămâna viitoare

EXCLUSIV Lovitură devastatoare pentru Klaus Iohannis, în războiul cu Olguța Vasilescu! Scenariul care îl ‘dărâmă’ pe șeful statului

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare