sursa foto:  antena3.ro

Lovitură dată de Darius Vâlcov! Spre ce țară vrea să plece și cum va scăpa de închisoare

Cu două sentințe în așteptare și o condamnare la închisoare, Darius Vâlcov și-ar pregăti terenul pentru plecarea în Italia Dacă pe 7 iulie Tribunalul Dolj se va pronunța în speța în care acesta este acuzat de DNA de luare mită, Tribunalul Gorj va da o decizie în 13 iulie într-un dosar în care este inculpat pentru infracțiuni similare.

Darius Vâlcov vrea să devină cetățean model în Italia, cu acte în regulă și cu contribuțiile la stat plătite, astfel încât statul italian să-i ofere cele mai bune condiții dacă va fi nevoie. Legile din peninsulă prevăd sancțiuni mai puțin aspre pentru infracțiuni fără violență, astfel că o eventuală sentință de până la trei ani de închisoare ar putea fi executată în regim de libertate supravegheată, cu interdicția de a părăsi țara.

Darius Vâlcov are deja o condamnare pe fond de 8 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil. Totuși, în această speță, apelul este suspendat până la momentul în care Curtea de Justiție a UE va lua o decizie privind obligativitatea respectării de către ÎCCJ a hotărârii CCR privind nelegala constituire a completurilor de trei judecători.

În acest context, Darius Vâlcov a înființat recent o societate la Milano, Italia, într-o premieră, având în vedere că tradițional fostul primar al Slatinei nu își asuma firmele create, ci le controla prin diverși interpuși, după cum arată rechizitoriile DNA întocmite pe numele său, informează B1.ro.

Este vorba despre Private Limited Company Independent SRL, cu sediul în Milano, VIA GIOVANNI BATTISTA MONTEGGIA 8, societate care are un singur angajat și un acționar unic, în persoana lui Darius Vâlcov.

Citește și:

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare