sursa foto:  bucurestifm.ro

Lovitură de teatru după reacția dură a Casei Regale, care a denunțat ‘blasfemia’ ce urma să aibă loc de Ziua Națională

De Ziua Națională a României fusese programată o petrecere cu lăutari în Trenul Regal, lucru condamnat de Casa Regală a României, care a etichetat evenimentul drept „o blasfemie”.

Luni, CFR Călători făcut precizări în acest context, anunțând că a anulat contractul privitor la prestările de servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal.

„Referitor la solicitările de presă cu privire la implicațiile CFR Călători în organizarea evenimentului din Trenul Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA, facem următoarele precizări:

CFR Călători nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA.

CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului.

În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate.

CFR Călători a notificat Beneficiarul, conform clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, a informat CFR Călători.

Vezi și Reacție dură a Casei Regale: ‘O blasfemie! Dezaprob total ceea ce se întamplă acum’

Casa Regală a României: „O blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal”

Este, din punctul meu de vedere, o blasfemie să se facă astfel de acţiuni în Trenul Regal şi nu consider că poate fi închiriată istoria României. Cu siguranţă dezaprob total ceea ce se întampla acum, pentru că trenul regal l-a condus pe Regele Mihai pe ultimul drum, la Curtea de Argeş, şi acum, după cinci ani de zile, vedem că se întâmplă astfel de evenimente”, a declarat directorul Administrației Proprietăților Regale, la Antena 3.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare