sursa foto:  flux24.ro

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Omul executat de el ar putea prelua șefia PSD-ului

O informație-bombă aruncă-n aer scena politică românească! S-a aflat numele care ar putea prelua șefia Partidului Social Democrat.

Cozmin Gușă a declarat, la Realitatea Plus, că fostul premier Sorin Grindeanu, omul exclus la ordinul lui Liviu Dragnea din PSD, ar putea ajunge la șefia social-democraților.

„Este o știre foarte importantă cu Sorin Grindeanu care, ca într-un joc de șah, deschide perspective total diferite în acest moment, în lupta din interiorul PSD, mă refer la lupta pentru putere, pentru viitoarea conducere, care este o luptă în mod evident – pentru care își fac încălzirea mai mulți dintre liderii actuali.

Să revin la Grindeanu, să candideze la șefia PSD, lucru pentru care eu l-aș încuraja, îl cunosc foarte bine pe Sorin de aproape 20 de ani, era membru PSD – viceprimar tânăr al Timișoarei, dacă se va hotărî, din start, va avea pe lângă prestigiul de fost prim-ministru și lupta lui și încercarea de rezistență împotriva dictaturii lui Dragnea asupra partidului, ceea ce nu este puțin lucru. Dacă în acele momente în care Grindeanu s-a decis să lupte cu Dragnea ar fi avut mai mulți colegi care ar fi opus rezistență alături de el, probabil că nu ar fi plecat din funcția de prim-ministru, ceea ce era un lucru bun, dar mai mult decât atât PSD nu ar fi căzut atât de tare în fața acelei dictaturi habotnice a lui Dragnea, în complicitate cu mare parte din CeX-ul de atunci.

Aceste două lucruri pe lângă faptul că are prestigiu și este totuși un intelectual îl așază pe Sorin Grindeanu într-o poziție principală pentru viitoarea funcție de președinte al PSD. Într-adevăr ar putea să facă echipă și cu Marcel Ciolacu și cu Gabriela Firea, după cum am spus eu în urmă cu ceva vreme, când descriam funcțiile de prim-vicepreședinți și într-adevăr pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea îi vedeam în această poziție de linie parlamentară administrativă.

Această posibilă revenire a lui Sorin Grindeanu, care bineînțeles cu rezoluția adoptată de către cei din PSD Timiș, apropo de suținerea la o funcție de conducere în partid, ne deschide această perspectivă a unor alegeri în PSD cu unul dintre candidații la șefia partidului, Sorin Grindeanu”, a spus Cozmin Gușă.

Vezi și

Polițiștii n-au scăpat! Proiect demarat în procedură de urgență împotriva lor

Solicitarea făcută de Marcel Vela în ultima ședință de Guvern a fost ascultată! Ludovic Orban a semnat

S-au bătut parte în parte pentru supremație? Crimă în ziua de Crăciun

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare