sursa foto:  feedler.ro

Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu! Ce i se va întâmpla șefului Senatului

Călin Popescu Tăriceanu va fi audiat în Comisia Juridică a Senatului. Audierea șefului Senatului și al ALDE vine în contextul în care DNA a cerut ca Parlamentul să dea liber punerii sub urmărire a fostului premier. 

“Ca urmare a solicitării Biroului Permanent am realizat o evaluare preliminară. Vom propune Biroului Permanent audierea domnului Tăriceanu marțea viitoare, adică la proxima ședință a Comisiei”, a declarat președintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc.

Până marți Călin Popescu Tariceanu poate continua studierea dosarului.

DNA a solicitat Senatului încuviințarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tărixceanu. Procurorii au anunțat că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanții unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiționale la un contract comercial, banii fiind folosiți pentru campania electorală.

Vezi și : Detalii neștiute ies la iveală! Dezvăluiri incredibile despre înlocuitorul Olguței Vasilescu

Alertă! Una dintre cele mai folosite bancnote dispare în 2018 – Grăbiți-vă să o schimbați!

Elena Udrea și Alina Bica nu se dau bătute! Scot toate armele din dotare – Ultima acțiune prin care vor să-şi obţină eliberarea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare