sursa foto:  ziarelive.ro

Detalii neștiute ies la iveală! Dezvăluiri-surpriză despre înlocuitorul Olguței Vasilescu

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat după terminarea CEx-ului, cum va arăta, de acum, noul Guvern.

Potrivit informațiilor oferite de aceasta, cel ce va lua locul Olguței Vasilescu, la Ministerul Muncii este Marius-Constantin Budăi.

În vârstă de 46 de ani, Marius Constantin Budăi, a fost alegerea lui Liviu Dragnea pentru postul de ministru al Muncii.De asemenea, a beneficiat de susținerea organizației PSD Botoșani, condusă de Doina Fedorovici.

Noul ministru s-a remarcat în luna august, când a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului ”atac enorm împotriva României” ar fi ”gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite (ÎN NICIUN CAZ ROMÂNIA)”. Scenariul conspiraționist propus de Budăi (46 de ani) în cinci pași mai presupune și ”instaurarea unui guvern de coloratură tehnocrat în perspectiva preluării Președinției Consiliului UE”, precum și ”sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile”.

Noul ministru și-a terminat facultatea la 36 de ani, și are permis de conducere atât pentru autoturism, cât și pentru camion și camion cu remorcă.

Între 2013 și 2016 a fost Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Botoşani, iar anterior a lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani și Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale Botoşani. Înainte de a se angaja la stat a fost timp de șapte ani reprezentant zonal în Botoșani al unei firme de curierat și, pentru doi ani, administratorul unei firme din același oraș.

Potrivit CV-ul său public de pe Camera Deputaților, el și-a început cariera ca referent, apoi inspector la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Are un master Master la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Management Financiar Contabil, iar licența și-a luat-o tot la Spiru Haret, la Facultatea de Finanţe şi Bănci.

Acesta știe engleza și franceza și are permis de conducere categoriile B, C și E.

Bugetul.ro i-a verificat averea viitorului ministru al Muncii. Din punct de vedere financiar, noul ministru nu se poate lăuda cu prea multe. Conform ultimei declaraţii de avere, Marius-Constantin Budăi deține un teren achizițonat prin creditul Prima Casă, dar și o locuință achiziționată prin aceeași metodă.

Acesta a moștenit un apartament de la tatăl său, pe care, ulterior, în anul 2017, l-a înstrăinat. În schimbul bunului, el s-a ales cu 149.820 de lei.

Viitorul ministru deține trei autoturisme: o Dacia 1310 din anul 1996, un BMW X3 din anul 2004 și un Renault Megane din 2004.

În bancă, Budăi și-a depus 10.798 de lei. Totodată, el are și datorii. În anul 2017, înlocuitorul Olguței Vasilescu a contractat două credite de la BRD, pentru a-și cumpăra casa și terenul. Unul, în valoare de 86.700 de lei, este scadent în 2020, iar al doilea – BRD Prima Casă -, de 302.470 de lei, scadent în 2038.

În anul 2017, ca deputat, el a încasat un salariu anual în valoarede de 87.324 lei.

Vezi și Alertă! Una dintre cele mai folosite bancnote dispare în 2018 – Grăbiți-vă să o schimbați!

Elena Udrea și Alina Bica nu se dau bătute! Scot toate armele din dotare – Ultima acțiune prin care vor să-şi obţină eliberarea

Lovitură pentru sute de români! Se pune lacătul pe cea mai mare fabrică din oraș

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare