Lovitură pentru Elena Udrea! A fost chemată în fața judecătorilor

Elena Udrea începe cu stângul venirea sa în România. Fostul ministru a fost citat să să se prezinte în faţa instanţei peste câteva zile, scrie spynews.ro.

Marţea viitoare, Elena Udrea trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti, într-un proces în care a fost dată în judecată de ANAF, pentru numirea unui curator fiscal. Conform legii, numirea curatorului fiscal se face atunci când „contribuabilul/plătitorul absent, al cărui domiciliu fiscal este necunoscut ori care, din cauza bolii, unei infirmități, bătrâneții sau unui handicap de orice fel, și din cauza arestului preventiv sau a încarcerării în penitenciar, nu poate să își exercite și să își îndeplinească personal drepturile și obligațiile ce îi revin potrivit legii”.

„Pentru activitatea sa, curatorul fiscal este remunerat potrivit hotărârii judecătorești, toate cheltuielile legate de această reprezentare fiind suportate de cel reprezentat”, mai prevede legea.

În urmă cu un an şi jumătate, Elena Udrea a fugit în Costa Rica, pentru a fenta puşcăria. Acum, după ce sentinţa a fost „rezolvată” la CCR, care a declarat ilegal constituite completurile de judecată de la Curtea Supremă, Udrea a renunţat la statutul de refugiat şi s-a întors în România.

Vezi și

Vești mari! Se majorează pensiile

EXCLUSIV Informațiile care răstoarnă știrea momentului! Dezvăluire despre ce se întâmplă cu Liviu Dragnea, în spatele gratiilor

Ipoteză-bombă! Adevăratul motiv! De ce s-ar fi întors Elena Udrea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare