sursa foto:  romaniatv.net

EXCLUSIV Informațiile care răstoarnă știrea momentului! Dezvăluire despre ce se întâmplă cu Liviu Dragnea, în spatele gratiilor

Acestea sunt informațiile care răstoarnă știrea momentului! La solicitarea Bugetul.ro, Penitenciarul Rahova a oferit explicații privitoare la incidentul în care ar fi fost implicat, în spatele gratiilor, Liviu Dragnea.

După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost scuipat și înjurat de mai mulți deținuți, fiind necesară intervenția gardienilor pentru a calma situația, Bugetul.ro a solicitat Biroului ce Comunicare și Mass-Media al închisorii o reacție în acest sens.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a precizat, pentru Bugetul.ro, că nu a existat niciun incident de acest tip.

„Nu a existat niciun incident de acest tip, nici alte probleme”, ne-a comunicat Gabriela Livadariu.

Mai mult, conform surselor noastre, Liviu Dragnea, un astfel de incident nu ar avea cum să aibă loc, dat fiind că el beneficiază de măsuri de securitate sporită.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Vezi și

Dezvăluri bombă! Carmen Dan, martor protejat DNA

EXCLUSIV Avocatul Elenei Udrea face dezvăluirea momentului! Planurile fostului ministru

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe sau chiar închisoarea pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare