sursa foto:  antena3.ro

EXCLUSIV Avocatul Elenei Udrea face dezvăluirea momentului! Planurile fostului ministru

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a dezvăluit, marți, pentru Bugetul.ro, că a discutat cu fostul ministru al Turismului, după întoarcerea în țară.

Veronel Rădulescu ne-a spus că fosta „Blondă de la Cotroceni” se va odihni câteva zile, apoi va face pregătirile pentru botezul fetiței sale. Mai mult, acesta ne-a precizat și cum va muta în dosarul „Gala Bute”.

Am vorbit, dar mai pe scurt, că e obosită. Ce planuri poate să aibă după ce s-a întors din călătoria asta? Să se așeze și ea câteva zile, să se odihnească, să boteze fetița”, a declarat, Bugetul.ro, avocatul Veronel Rădulescu.

Referitor la decizia CCR privind alcătuirea ilegală a completurilor de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, apărătorul fostului ministru ne-a precizat că e prematur să vorbim despre cum va beneficia Elena Udrea despre aceasta, dat fiind că, momentan, procesul privind dosarul „Gala Bute” este suspendat în urma deciziei Curții Constituționale referitoare la alcătuirea completurilor de cinci judecători.

Vezi șiEXCLUSIV Carmen Dan închide ochii la canibalism și execuții! Jocuri de putere

Apoi, dacă răspunsul pe completurile de cinci va fi favorabil, Veronel Rădulescu ne-a declarat că se va folosi și de ultima decizie a CCR privind completurile de trei judecători.

E prematur să vorbim noi despre decizia asta, pentru că noi, deocamdată, avem în discuție și e suspendat procesul pe cealaltă decizie, a completurilor de cinci. Sigur, vom pune în discuție și decizia asta (n.r. – cea referitoare la completurile de trei judecători), în cazul unui verdict favorabil în privința completurilor de cinci judecători”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Rădulescu.

La ora actuală, nu are niciun fel de interdicție, niciun de restricție”, ne-a mai dezvăluit cunoscutul avocat.

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

Elena Udrea a fost capturată pe 3 octombrie și timp de trei luni a stat în condiții de coșmar, după cum declarau apărătorii fostului ministru și ai fostei șefe DIICOT.

Fost șefă a Turismului a fost eliberată din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedeapsei de șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”, pe baza deciziei CCR privin alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte.

Potrivit ultimei decizii a Curții Constituționale, completurile de trei judecători de la ÎCCJ au fost constituite nelegal, iar acum fosta „Blondă de la Cotroceni” ar putea beneficia și de această decizie.

Vezi și

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe sau chiar închisoarea pentru această faptă

Elena Udrea a ajuns în România! Cum își umple conturile fosta ‘Blondă de la Cotroceni’

Sorina Matei aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror! Legături cu USR-PLUS

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare