Lovitură pentru Mirel Palada! Poliția l-a prins în fapt

Mirel Palada a fost prins în fapt de Poliția Rutieră! Acesta a fost oprit de polițiștii bucureșteni, în trafic, după ce a consumat alcool.

Conform Știripesurse.ro, acesta „emana halenă alcoolică”. La solicitarea agenților de circulație, Palada a refuzat să se supună etilotestului.

Conform sursei citate, Mirel Palada ar fi refuzat etilotestul, dar și recoltarea de probe biologice. Drept urmare, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune testării.

Totodată, polițiștii i-au suspendat lui Mirel Palada permisul de conducere.

Mirel Palada are și alte probleme cu legea, el fiind trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că l-a lovit, în platoul televiunii B1 Tv, pe senatorul USR, Mihai Goțiu. Agresiunea a avut loc în seara zilei de 13 septembrie 2017, iar a doua zi, senatorul USR a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada, acuzând că sociologul l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate.

Vezi și

Mesaj devastator al unui avocat, după închiderea restaurantelor: Vă gândiți câte familii ați distrus cu deciziile voastre?

Anunț îngrijorător! Toți românii vor avea de suferit

Document. Am intrat în posesia Hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență! Măsurile se aplică în Capitală, începând de azi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare