sursa foto:  Facebook

Mesaj devastator al unui avocat, după închiderea restaurantelor: Vă gândiți câte familii ați distrus cu deciziile voastre?

După închidererea restaurantelor, a saloanelor de evenimente și a cafenelelor, un avocat a postat un mesaj zguduitor pentru autorități, pe pagina de socializare.

Avocatul Nicu Learciu, care este și patron de restaurant, pune la zid mai-marii țării. El a postat și o fotografie de la stația de metrou Piața Unirii, unde este o îmbulzeală de nedescris și întreabă dacă se compară patru persoane puse la o masă, la restaurant, cu îngrămădeala de la metrou.

Avocatul critică autoritățile și pentru că la alegerile locale au adoptat o atitudine diferită și le-au cerut oamenilor să meargă la vot, punându-se astfel în pericol.

El îi mai întreabă pe cei care au luat măsurile dacă se gândesc la familiile pe care le-au distrus prin deciziile lor, căci, spune acesta, „e ușor să lucrezi la stat, să îți iei salariul întreg”, fără perioade cu șomaj tehnic, fără perioade cu salariul pierdut.

Postarea a fost distribuită de peste 1.000 de persoane.

Mesajul devastator al avocatului Nicu Learciu

Inchideti restaurantele, saloane de evenimente, de pe urma carora au de pierdut si alte domenii de activitate.
Nu ne lasati sa ne facem evenimente in familie ca ne imbolnavim, ca sa ce ? Sa mergem la metrou sa ne calcam in picioare ?
Cum poate fi un restaurant „focar de infectie” mai mare decat cel din poza aceasta? Se compara 4 persoane state la o masa, distantati… fata de ingramadeala de la metrou ? Dar ce sa va pese.. de 30 ani nu a facut nimeni nimic pentru infrastructura si bunastarea cetatenilor!
Ati avut nevoie de voturi, incurajati lumea sa iasa din case, ne-ati pus sa ne dam mastile jos in sectiile de votare… atunci nu puteam sa ne infectam ? Ba mai mult, ati creat cabine speciale de vot pentru cei suspecti de covid, pe cand la restaurant, cine are temperatura peste 37.3 sau e suspect de covid.. NU INTRA! Unde a fost riscul mai mare ? La vot.. sau la restaurant ?
De PAȘTE erau 200 de cazuri in Romania de Covid, si ne amenintati pe la TV ca vor fi inmormantari daca nu stam in case. La ALEGERILE LOCALE de ce nu ati abordat aceeasi pozitie si sa ne tineti in casa ??
Raed Arafat Marcel Vela Klaus Iohannis Nicușor Dan Ludovic Orban
– ce pierderi financiare ati avut in perioada asta?
– Cate zile de somaj tehnic sau luni in care nu v-ati primit salariu ati avut ??
E usor sa lucrezi la stat, sa iti iei salariul intreg, ba chiar pentru unele functii sa se si mareasca salariile sau sa se primeasca sporuri in perioada aceasta, dar va ganditi cate familii ati distrus cu deciziile voastre??
Va rugam, fiti o singura luna manager de restaurant ( nu zic ospatar ), manager de hotel, fiti o luna administratorul unei firme de distributie articole horeca, fiti actor, fiti un simplu angajat IN ROMANIA… si vedeti CAT DE BINE NE ESTE ACASA??? Sau ati trai din pacanele ?? Ca vad ca acolo nu se imbolnaveste nimeni.
** poza de azi, 07.10.2020, Statia de Metrou Unirii”.

Vezi și Document. Am intrat în posesia Hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență! Măsurile se aplică în Capitală, începând de azi

Doctorul Monica Pop a răbufnit: De ce nu l-a ascultat nimeni pe ministrul Tătaru? De ce alegeri?

Pe filieră machedonească. Cine e beizadeau ‘îngrijită’ de Tănase Stamule și ‘impusă’ de Ludovic Orban la conducerea Capitalei

Inchideti restaurantele, saloane de evenimente, de pe urma carora au de pierdut si alte domenii de activitate. Nu ne…

Publicată de Nicu Learciu pe Miercuri, 7 octombrie 2020

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare