sursa foto:  Facebook

Pe filieră machedonească. Cine e beizadeau ‘îngrijită’ de Tănase Stamule și ‘impusă’ de Ludovic Orban la conducerea Capitalei

Stelian Bujduveanu este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de viceprimar al Capitalei. Anunțul a fost făcut de liberalul Cătălin Deaconescu pe pagina de socializare, contracandidat al lui Bujduveanu.

Bugetul.ro a căutat informații despre noua propunere a liberalilor pentru conducerea Capitalei. În trecut, Stelian Bujduveanu a fost liderul TNL București și liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

Stelian Bujduveanu a ajuns să fie șeful tinerilor liberali pe filieră machedonească. Însuși Tănase Stamule s-ar fi implicat în instalarea acestuia în fruntea TNL București.

În anul 2018, PSnews scria despre gruparea machedonească din jurul lui Ludovic Orban și scotea la iveală detalii neștiute despre Bujduveanu.

Tănase Stamule s-a implicat în controversatele alegeri ale TNL care au fost câștigate la limita de Mareș, dar si în alegerile TNL București unde a reușit să își impuna favoritul, consilierul general, Stelian Bujduveanu”, scria sursa citată.

Sursa citată preciza, la vremea respectivă, că Stamule și fratele său, Stere Stamule, sprijină organizația de tineret a partidului, astfel se poate spune că Tănase Stamule a girat pentru Bujduveanu, la instalarea acestuia din urmă în fruntea TNL București.

„Revenind totuși la PNL, surse politice au precizat pentru PSnews.ro, că Tănase Stamule, alături de fratele său, Stere Stamule (care se află la conducerea Fundatiei Konrad Adenauer) sunt apropiați de-ai președintelui Orban, sprijinind inclusiv organizația de tineret a partidului, a cărei șefa este Mara Mareș, cu proiecte finanțate de fundația condusă de Stere Stamule. De asemenea, sursele noastre susțin că fundația desfășoară anual un program de excelență în politică pentru tineri, la care sunt admiși doar cei care au recomandări din partea unor lideri agreați de conducerea PNL”, spunea sursa citată.

Cine e Stelian Bujduveanu

Despre Bujduveanu am aflat că este fiul proprietarilor Hotelului Richmond, din Mamaia, ajuns din Constanța la București pentru a urma cursurile Facultății de Drept, din cadrul Universității București. Model clasic de beizadea, Bujduveanu reușește, cu banii părinților, să se impună pe listele PNL București pe un loc eligibil la alegerile pentru Consiliul General, candidând fără sprijinul organizației. Cu ambiții mari și sprijinul părinților, se pare că presedintele TNL București, în vârstă de 30 de ani, își dorește sa intre în cursa pentru primăria sectorului 3, la următoarele alegeri locale. De menționat este faptul că, Bujduveanu s-a aflat recent într-un scandal intern, fiind acuzat de colegii lui că are probleme comportamentale și că abuzează de funcția de președinte al organizației pe care o conduce.

Stamule și Bujduveanu, în bunul spirit al comunității machedonești, și-au ajutat un alt prieten să ajungă la curtea prezidențială a lui Orban, recomandându-l președintelui PNL pentru a-i fi șofer.”, dezvăluiau jurnaliștii menționați, în anul 2018.

Vezi și

Scenariu-bombă despre posibilitatea amânării alegerilor parlamentare: ‘Parlamentul poate fixa data alegerilor în interiorul acestor 4 ani plus 3 luni

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

Veste mare! Toți utilizatorii acestui gigant vor beneficia de noul serviciu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare