sursa foto:  romaniatv.net

Lovitură pentru Sebastian Ghiță! Protestatarii #rezist acționează:’Am decis să facem o plângere penală’

Fugit în Serbia, Sebastian Ghiță  i-a amenințat cu bătaia pe cei care protestează în stradă față de modificarea legilor justiției imediat după ce a anunțat va candida la europarlamentare pe lista Partidului România Unită (PRU).

Vezi și Anunț important! Ce se va întâmpla cu polițele RCA

Sebastian Ghiță a spus într-o intervenție telefonică la România TV că îi va trimite pe membrii PRU „să le dea o mamă de bătaie” manifestanților. În replică, doi dintre protestatarii au anunțat marți că au depus plângere penală împotriva fostului deputat, pentru amenințare.

Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație”, a declarat fostul parlamentar PSD, luni seară, potrivit HotNews.ro.

Vezi și Dezvăluirea care cutremură scena! Elena Udrea ar fi turnat, pentru a fi eliberată! Ce ‘spovedanie’ i se mai cere

„Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă Poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei (…) Ne asumăm. N-am știut și nu știm. Dar suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții și sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie. Să plece la ei acasă și să ne lase în pace”, a adăugat Ghiță la postul pe care îl patronează.

Doi dintre protestatarii #rezist, Cătălin Teniţă şi Marian Rădună, au făcut marți plângeri penale împotriva lui Sebastian Ghiţă, pentru ameninţare.

Eu și Răduna Marian am decis să facem o plângere penală. Pentru mine e pentru prima dată în viață când fac așa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), însă cred că nu mai e suficient să ne văicărim pe Facebook. Este o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță. Ieri acest infractor a amenințat cu bătaia protestatarii care au fost în fața Ministerului de Justiție și a altor instituții publice. A promis că aduce el oameni de la PRU care îi vor alunga de pe străzi, prin bătaie, pe cei care militează pentru justiție. Noi am protestat (pașnic) la Minsterul de Justiție. Așa cum au făcut-o mii de cetățeni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marșul). Așadar, amenințarea ne vizează direct”, a scris Cătălin Teniță, pe Facebook.

Vezi și EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare