sursa foto:  europafm.ro

Lovitură! Procurori puși sub urmărire penală după ce au confiscat mai mult de 10.000 de teste. Care a fost motivul

În data de 25 martie s-a desfășurat o acțiune în mai multe județe a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Atunci au fost confiscate mai mult de 10.000 de teste, pe motiv că nu ar fi conforme, că nu ar avea avizul celor de la ministerul Sănătății.

Dosarul însă a fost mutat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 la Parchetul Tribunalului București și a fost clasat. Testele au fost restituite, în condițiile în care judecătorii au hotărât că sunt conforme.

După numai câteva zile, persoanele de la care au fost confiscate testele, au depus plângere penală împotriva procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, la secția pentru Investigarea Magistraților. Acolo a fost deschis un dosar de cercetare penală pe numele a doi procurori care  au fost puși sub urmările penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor și pentru abuz în serviciu., informează Antena3.

Citește și:

Foto. Cine e doctorul de la Spitalul Universitar care a murit aseară, din cauza infectării cu coronavirus! ‘Se lupta de 6 săptămâni’

Lovitură! Cum a fost recompensat cu 10 milioane de euro denunțătorul fostului ministru Sorina Pintea

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă: ‘Executat’ în timp ce era pe patul de spital, suspectat de coronavirus! ‘Am vorbit cu domnul Berbeceanu, sigur a ajuns la domnul Vela’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare