sursa foto:  giurgiuveanul.ro

Foto. Cine e doctorul de la Spitalul Universitar care a murit aseară, din cauza infectării cu coronavirus! ‘Se lupta de 6 săptămâni’

Un doctor de la Spitalul Universitar din Capitală s-a stins din viață luni seara, din cauza infectării cu coronavirus.

Este vorba despre doctorul Cătălin Artemiu Bărbulescu, de la secția Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar de Urgență București.

Anunțul a fost făcut pe o pagină de socializare chiar de fratele acestuia.

De șase săptămâni, medicul de la Spitalul Universitar se lupta cu complicațiile cauzate de COVID-19.

„Dragul meu frate, Cătălin Artemiu Bărbulescu s-a stins din viață aseară. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Se lupta în ultimele 6 săptămâni cu complicațiile cauzate de COVID-19! Îmi va fi dor de el pentru totdeauna!”, a anunțat fratele doctorului Cătălin Artemiu Bărbulescu.

„Colegul nostru, dr Catalin Barbulescu a incetat din viata aseara. Gandul nostru sa urmareasca permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenta sufera azi prima pierdere in aceasta lupta cu vremurile”, au transmis medicii de la SUUB.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi costum

Conform Antena 3, medicul avea 62 de ani şi era cunoscut şi cu alte probleme medicale care au dus la agravarea stării sale.

Chirurgul avea două stenturi la inimă şi a fost internat iniţial la Institutul Matei Balş. Apoi, el a fost transferat la Institutul Marius Nasta, unde a fost şi intubat.

Din păcate, colegii lui nu au mai reuşit să-i salveze viaţa.

Vezi și

Lovitură! Cum a fost recompensat cu 10 milioane de euro denunțătorul fostului ministru Sorina Pintea

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă: ‘Executat’ în timp ce era pe patul de spital, suspectat de coronavirus! ‘Am vorbit cu domnul Berbeceanu, sigur a ajuns la domnul Vela’

Schimbare fără precedent în sistemul de Educație! Guvernul transformă, pe timp de stare de alertă, elevii și părinții în profesori

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare