sursa foto:  newsmaker.ro

Ludovic Orban a făcut anunțul oficial! Cine va candida la Primăria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat oficial pe cine susține PNL pentru a candida la Primăria Capitalei. Orban spune că rămâne consecvent în privința candidatului 

„Nicuşor Dan a fost desemnat de organizaţia municipală USR, candidat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP, adică avem tot blocul de dreapta care să îi susţină candidatura. Noi nu ne schimbăm aşa… Dacă ne aducem aminte de 2016, am avut vreo patru candidaţi. Nu mai e cazul acum. Am luat decizia, iar eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în bătălia pentru Bucureşti, în susţinerea lui Nicuşor Dan, care este un om care cunoaşte problemele Primăriei, nu este un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului”, a spus Ludovic Orban.

Prim-ministrul a adăugat că „unele site-uri de ştiri inventează informaţii” şi a negat varianta potrivit căreia europarlamentarul Rareş Bogdan ar fi criticat lipsa prezenţei publice a candidatului PNL la Primăria Capitalei.

„Nu credeţi informaţiile care sunt date pe surse. De multe ori poate nici nu sunt date. Uneori sunt anumite site-uri de ştiri care pur şi simplu inventează. Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei şi este candidatul pe care îl sprijinim alături de USR-PLUS şi, sper eu, ca PMP să vină la susţinere”, a precizat Ludovic Orban.

Vezi și: Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare