sursa foto:  hotnews.ro

Ludovic Orban, ieșire în forță: Nu votăm moțiunea. Astfel încât să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea acestui demers politicianist al PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că, atât la nivelul partidului, precum şi al coaliţiei de guvernare, s-a decis ca parlamentarii majorităţii să fie prezenţi la dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, dar să nu voteze.

„La nivelul coaliţiei şi în partid am luat decizia, la moţiunea de cenzură, să fim prezenţi şi să nu votăm, astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a declarat Orban într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă are garanţia că toţi parlamentarii PNL nu vor vota moţiunea de cenzură, liderul liberalilor a răspuns: „Sută la sută, eu am încredere în parlamentarii Partidului Naţional Liberal”.

„Oricum, am luat decizia de fi prezenţi şi de a nu vota moţiunea, decizie care e luată la nivelul coaliţiei, şi am totala convingere că niciun parlamentar din cadrul coaliţiei majoritare, indiferent că e parlamentar al PNL, al USR PLUS, al UDMR sau din Grupul minorităţilor, nu va vota moţiunea „, a completat Orban, informează agerpres.ro

Citește și:

Acuzat că duce o campanie murdară, Ludovic Orban reacționează: Asta vi se pare o critică?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare