sursa foto:  ziaristii.com

Ludovic Orban, mesaj tăios pentru Florin Cîțu: ‘Cine are convingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineața până seara’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un mesaj de avertizare pentru premierul Florin Cîțu și echipa sa: ”Baza PNL, primarii, consilierii județeni, consilierii locali își schimbă părerea de pe o zi pe alta. Eu am încredere în fiecare membru al PNL”.

 

Prezent la Tulcea, la Conferinţa judeţeană a PNL, preşedintele Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să cumpănească bine până pe data de 25 septembrie.

„Mie nu îmi place să declar câştigătorul. Văd că unii din echipa competitoare tot anunţă victoria. Ştiţi cum e? Cine are convingerea că poate câştiga nu clamează victoria de dimineaţa până seara. Victoria se va obţine pe 25 septembrie, ca urmare a deciziei libere a fiecărui delegat al PNL care va participa la congres”, a declarat Ludovic Orban pe scena Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea.

 

Preşedintele liberalilor a avut şi un mesaj pentru contracandidatul său, Florin Cîţu.

 

„Sigur că uneori pare aşa că mă duc la o conferinţă judeţeană, sala aplaudă şi preşedintele după, în concediu, scrie o postare pe Facebook că sprijină echipa Cîţu. Să nu-şi imagineze cineva că, dacă preşedintele a scris o postare pe Facebook că se duce în echipa Cîţu, baza PNL, primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali îşi schimbă părerea de pe o zi pe alta. Eu am încredere în fiecare membru al PNL. Aveţi destinul PNL în mâna dumneavoastră pe 25 septembrie. Gândiţi cu mintea voastră, analizaţi cu propriul discernământ şi luaţi acea decizie pe care o consideraţi cea mai bună pentru PNL. Vă felicit pentru toate rezultatele şi vă garantez că rămân alături de dumneavoastră în toate bătăliile şi, dacă mergeţi pe mâna mea, garantez unitatea PNL şi capacitatea partidului de a câştiga toate bătăliile electorale din 2024”, a afirmat preşedintele PNL.

În timpul discursului, Ludovic Orban a amintit proiectele importante pe care le-a susţinut în favoarea judeţului Tulcea, iar în contextul enumerării investiţiilor în infrastructura rutieră a menţionat că „este vital ca Tulcea să fie pe coridoarele de transport de tip european”.

 

El a subliniat de asemenea importanţa asigurării navigaţiei pe Dunăre.

 

„La ora actuală, dacă te uiţi pe hărţile care există în Austria sau Germania, pe tronsonul nostru de Dunăre este roşu, pentru că e considerată nenavigabilă. Foarte puţini armatori îşi asumă riscul de a transporta mărfuri pe sectorul românesc al Dunării”, a menţionat preşedintele PNL, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Video. Haos la alegerile interne ale PNL Timișoara. Urlete, îmbrânceli și bătaie între membrii partidului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare