sursa foto:  clujulpolitic.ro

Luptă pe viață și pe moarte între tabăra lui Florin Cîțu și Ludovic Orban! Un deputat liberal dă de pământ cu Emil Boc: ‘Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător’

Deputatul liberal Cristi Barbu a lansat un atac dur la adresa primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, după ultimele ieșiri publice ale acestuia.

În 2014 am fost acolo!
Am văzut îndârjirea cu care Emil Boc o susținea pe Elena Udrea în alegerile pentru funcția de președinte al României, în locul candidatului Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis.
Eram negri de supărare, văzând alegerea președintelui PDL. Tot atunci, Emil Boc excludea până și gândul unei alianțe PDL-PNL.
Astăzi, este un membru marcant al PNL. Da, este un bun primar, un foarte bun gospodar. O arată realizările de la Cluj.
Dar, să vii tu, astăzi, să ne explici ce merite are Klaus Iohannis, cel pe care l-ai refuzat în 2014 și să îl blamezi pe Ludovic Orban, președintele care i-a asigurat PNL-ului, în 2020, pentru prima dată de la Revoluție, victoria împotriva PSD, este mai mult decât revoltător!
Ce încredere pot avea liberalii într-un om atât de schimbător, care, ca lider de partid ne-a pus în multe situații jenante și ne-a adus în pragul extincției politice? PDL, a pierdut, pe mâna lui Emil Boc, înregistrând o scădere îngrijorătoare în opțiunile electoratului, de la 40% la 14%, fiind nevoit să fuzioneze cu PNL pentru a forma o opoziție serioasă în fața avansului social-democraților. În ziua în care s-a decis oficial fuziunea, la congresul care hotăra soarta noastră, marele absent a fost însuși Emil Boc!
Ludovic Orban a adus PNL-ului șansa de a salva România de jugul social-democrat. Atacurile, din interiorul partidului, la adresa lui, trebuie să înceteze! Nu ne fac onoare. Liberalismul înseamnă decență, noblețe, eleganță”, a scris Cristi Barbu pe Facebook.

Vezi și:

Emil Boc anunță că benzina liderului PNL se apropie de sfârșit! ‘Trebuie să te uiți la un lider care poate duce partidul la nivelul următor’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare