sursa foto:  http://www.bihon.ro

MAE a emis o atenționare de călătorie- Este grevă generală

O atenționare de călătorie a fost emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pentru ziua de marți, 6 iunie, când o categorie de români s-ar putea confrunta cu unele probleme.

Românii vizați de atenționarea de călătorie emisă de MAE sunt cei care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză.

Marți, 6 iunie, este prevăzută o grevă generală în această țară, astfel că sunt așteptate perturbări ale circulaţiei feroviare naţionale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercites, Transilien) şi internaţionale (Thalys, Eurostar).

De asemenea, este așteptat să fie perturbat transportul public urban şi orarul curselor aeriene şi ar putea să apară blocaje ale unor drumuri de către transportatorii rutieri.

Transportul public urban va fi perturbat din cauza modificării traseelor unor linii de transport, pe fondul demonstraţiilor planificate în oraşe.

Autorităţile franceze le recomandă cetăţenilor să consulte site-urile reţelei locale de transport pentru prognoze ale traficului, precum şi site-ul RATP pentru detalii privind circulaţia din regiunea pariziană.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare