sursa foto:  Facebook

MAI face un apel pentru polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop! Solicitarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne

În urmă cu o săptămână, în cadrul unor percheziții domiciliare, un polițist de la trupele speciale, Dan Ciprian Sfichi, era lovit cu sabia în cap și în braț de către Alexandru Huțuleac, un interlop anchetat pentru trafic de droguri.

Acum, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și cei ai Corpului Național al Polițiștilor (CNP) au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Dan Ciprian Sfichi, polițistul tăiat cu sabia de interlop la Suceava. Aceștia vor să-l sprijine și financiar pe Sfichi.

Lovit săptămâna trecută în zona brațului și al capului, Ciprian „a dovedit, până acum, că este un adevărat luptător”, spun șefii MAI. Operat de mai multe ori, agentul a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale, iar evoluția sa pare una pozitivă, scrie Libertatea.

„Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă! Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești”, se precizează în comunicatul de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.

Vezi și Legătura nespusă dintre Regele Mihai și Gigi Becali! De la el a plecat toată NENOROCIREA fostului suveran

O televiziune, PUSĂ LA ZID în timpul partidei România-Cehia! „RUȘINEEEE!”

Inedit! Cum arăta mașina preferată a Regelui Mihai și ce s-a ales de ea-Costa un milion de dolari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare