sursa foto:  Facebook

Marcel Ciolacu: ‘Acesta este, azi, PNL: Marea Drujbă a lui Klaus Iohannis’

Marcel Ciolacu, șeful PSD, a răbufnit la adresa Guvernului Cîțu, după ce un activist de mediu și doi jurnaliști au fost bătuți în județul Suceava.

Ciolacu acuză că ministrul de Interne, Lucian Bode, se face că nu vede agresiunile tot mai violente ale celor care defrișează ilegal țara.

În județul patronat de baronul liberal Flutur, mafia pădurilor terorizează oamenii și acționează ca un stat în stat! Infractorii au, probabil, garanția că sunt protejați de la cel mai înalt nivel, și dau în cap oricui îndrăznește să-i deranjeze. Iar colegul lui Flutur, ministrul Bode se face că nu vede agresiunile tot mai violente ale celor care taie sistematic pădurile țării.
În guvernarea Cîțu, o gașcă fără scrupule a ajuns la putere pentru a se îmbogăți jefuind țara, în vreme ce românii care caută dreptatea sunt secerați fără milă de interlopi.
Acesta este, azi, PNL: Marea Drujbă a lui Klaus Iohannis.”, spune Ciolacu.

Regizorul și jurnalistul Mihai Dragolea, care filma un documentar internațional despre tăierile ilegale de păduri din România, a fost bătut crunt de circa 20 de indivizi într-o pădure de pe raza comunei Coșna (jud. Suceava). Echipamentul și toate înregistrările i-au fost distruse, conform Digi24.ro.

Alături de el se aflau un coleg și activistul de mediu Tiberiu Boșutar, care îi ajuta să identifice dovezile crimelor forestiere din Bucovina.

Atacul a fost sever, două dintre victime pierzându-și cunoștința în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

Au deschis ușile, am fost aruncați din mașină, eu am fost lovit în față, am căzut într-o râpă. Cei de sus, împreună cu Radu au fost loviți destul de rău, are amnezie. Tibi a fost bătut crunt, am înțeles că au avut niște practici din acestea de mafiot, de umilință groaznice față de dânsul. Inginerul silvic, după zisele lui Tibi, dădea cel mai tare. Am sunat poliția, a venit la fața locului, pe câțiva i-a văzut, cred că i-a identificat, a povestit Mihai Dragolea.

Tiberiu Boșutar, activistul bătut, a declarat la rândul lui: „Nu reclam un pădurar, ci un sistem!

M-au dezbrăcat în pielea goală și m-au trimis acasă. Colegul mă întreba ce am pățit, el nu știe despre ce e vorba.

Au rupt cheia din contact, a venit de acasă fratele cu altă cheie.

Nu voiam să ies din mașină și au vrut să răstoarne mașina, au vrut să mă dea în râpă cu tot cu mașina”.

Vezi și SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare