sursa foto:  voxbiz.ro

Marcel Ciolacu: ‘ar fi mai bine ca alegerile locale și parlamentare să fie organizate în același timp’

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că ar fi mai bine ca alegerile locale și parlamentare să fie organizate în același timp, considerând că după ce viața oamenilor s-a schimbat, nu mai există timp pentru lupte politice. Ciolacu spune că măsura ar fi bună și din punct de vedere economic.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus, luni seara, la „Marius Tucă Show”, că primarul şi parlamentarii ar putea fi aleși în acelaşi weekend.

Acesta a precizat că după ce viaţa oamenilor s-a schimbat, aceștia nu mai au starea necesară pentru luptele electorale.

El vede alegerile locale şi parlamentare organizate în acelaşi timp, dacă pandemia va mai dura.

„Cred că ar fi şi economic mult mai bine pentru efortul României. Cine credeţi că după o asemenea sperietură, pandemie, şi după ce ţi-ai pierdut apropiaţi sau locuri de muncă sau ţi s-a schimbat viaţa, fiindcă erai bine-mersi în Marea Britanie sau în Germania, aveai o slujbă sigură, acum ai venit în România, nu mai ai o slujbă sigură, are chef de actorii politici în campaniile elctorale? (…)Sâmbătă, duminică, poate să fie la diferenţă de o săptămână, să se suprapună campaniile electorale”, a spus Ciolacu.

Guvernul discută ordonanţa de urgenţă care prevede amânarea alegerilor locale. Ordonanţa prevede prelungirea mandatelor de primari până la ce mai târziu 31 decembrie, conform Mediafax.ro

Vezi și:

Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare