sursa foto:  newmoney.ro

Marcel Ciolacu, atac devastator la Nelu Tătaru: Nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal

Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunță marea lovitură pentru Guvernul Orban. Ciolacu a afirmat, luni, că social-democrații nu vor mai vota prelungirea stării de alertă.

Totodată, șeful PSD l-a atacat dur pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre care a spus că „nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal.

Amintim că jurnaliștii de la BZI au dezvăluit că la farmacia deținută de soția lui Nelu Tătaru s-a făcut evaziune fiscală, vânzându-se măști fără bon fiscal.

„PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!

Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.

De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL.

Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!

#PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe.

După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!

#GuvernulVID”, a scris, pe Facebook, Ciolacu.

Vezi și

Gheorghe Piperea prevestește un cutremur pentru Guvernul Orban: O lege care generează niște drepturi nu poate fi neutralizată prin OUG

EXCLUSIV Lovitură de teatru: LIDL cedează: Mutarea făcută de gigantul german pe piața din România

EXCLUSIV Poliția se pregătește de cafteală! Achiziție de mii de bastoane cu electroșocuri și telescopice

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare