sursa foto:  gsp.ro

Marcel Ciolacu: ‘Președintele Klaus Iohannis a dorit această coaliție a perdanților să vină la putere, cu adevărat’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că ar fi fost normal să existe o comunicare instituțională între Președintele României și toate forțele politice.

”Îmi pare rău să vă dezamăgesc. N-am nicio înțelegere cu domnul Iohannis, dimpotrivă. N-avem nici comunicare, nici măcar instituțională, cu toate că, din punctul meu de vedere, eu sunt mai democrat din fire. Am trăit pe perioada lui Ceaușescu și știu ce îmi doresc de la un Președinte al țării. Mi-aș fi dorit să existe o comunicare, fiindcă este normală o comunicare instituțională între Președinte și toate forțele politice”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, la DC News.

Președintele PSD a amintit că social-democrații au propus chiar și un guvern de uniune națională până la depășirea pandemiei de COVID-19, însă spune că președintele Klaus Iohannis a avut „moftul” de a aduce la putere o „coaliție a perdanților”.

”Totuși, Partidul Social Democrat a câștigat alegerile în România. Știți foarte bine că am fost la Cotroceni și am făcut propunere de prim-ministru și chiar o propunere să facem un guvern mai larg, chiar de uniune națională, cel puțin pentru această perioadă dificilă prin care trece nu numai România, întreaga omenire, dar în principal România și Europa. Domnul Președinte a dorit această coaliție a perdanților să vină la putere, cu adevărat. Din punctul meu de vedere, a fost un moft și s-a ajuns la anumite derapaje, fiindcă e foarte greu să mai ții cont de democrație și să vezi lucrurile foarte realist când tu de fapt ești un perdant. Să știți că există responsabilitatea câștigătorului, responsabilitatea perdantului nu există”, a adăugat Marcel Ciolacu, informează b1.ro

Citește și:

SURSE DNA ar fi descins la ANPC! Procurorii fac verificări pe modul în care s-au făcut detașările în posturile-cheie

Situație dezastruoasă pentru toți românii implicați în acest tip de afacere.Cu cât au scăzuut vânzările

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare