sursa foto:  Facebook

Marcel Ciolacu se teme de demisii din Armată, Poliție, Justiție și serviciile secrete! ‘Dacă luăm ad literam ce ne-am asumat în PNRR, depopulăm Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Justiția, toate serviciile din România’

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a abordat, miercuri seara, subiectul pensiilor de serviciu.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, este o discrepanță mare între „practica din Uniunea Europeană, mă refer la pensiile magistraților, la pensiile din apărare, ordine publică, siguranță națională și ce ne-am asumat noi în PNRR”.

Mai mult, Ciolacu susține că, dacă e să luăm cuvânt cu cuvânt ce scrie în PNRR, am putea asista la o depopulare a Ministerului Apărării, Ministerului de Interne, Justiției și tuturor seviciilor din România.

Ce a declarat Ciolacu:

„E o discrepanță mare între practica din Uniunea Europeană, mă refer la pensiile magistraților, la pensiile din apărare, ordine publică, siguranță națională și ce ne-am asumat noi în PNRR.

Decizia și discuțiile cu Comisia trebuie să fie unele foarte echilibrate. Dacă, în acest moment, noi luăm ad literam ce ne-am asumat în PNRR, depopulăm Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Justiția, toate serviciile din România”, a spus Ciolacu într-un interviu la Europa FM.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare