sursa foto:  reper24.ro

Marcel Vela, la braț cu Rareș Bogdan! Șeful PNL Caraș-Severin a votat atât moțiunea lui Florin Cîțu, cât și pe cea a lui Ludovic Orban

Joi, PNL Caraș-Severin a votat moțiunea președintelui PNL, Ludovic Orban. Vineri, filiala condusă de Marcel Vela a votat și moțiunea lui Florin Cîțu.

Președintele PNL Caraș-Severin a afirmat că ambele moțiuni depuse de cei doi candidați au fost votate de filiala județeană PNL, ambele fiind considerate utile pentru viitorul Partidului Național Liberal.

Nu cred că se putea vota împotriva vreuneia dintre moțiuni pentru că ambele au pornit din dorința sinceră a fiecărui candidat de a face bine pentru România și pentru PNL. Consider că votul a fost logic și ambele moțiuni sunt bune pentru PNL și pentru țară.

Mandatul nu este unul imperativ, pentru că acest mandat el însuși în regulamentul PNL este interzis să fie imperativ, adică conducerea filialei să impună candidatului sau partidului, delegatului să voteze o variantă sau alta, între unul sau celălalt candidat, sau dacă sunt mai mulți, cu unul dintre ei.

În consecință, fiecare votează cum consideră, așa cum simte și inclusiv cu percepția pe care o are în ziua congresului pentru că din experiența mea lungă de partid am văzut că inclusiv în ziua congresului sunt oameni care poate sunt indeciși, care în funcție de susțineri, de discursuri pot să să voteze într-un mod sau în altul”, a declarat președintele liberalilor cărășeni, Marcel Vela, conform reper24.ro.

Moțiunea lui Florin Cîțu a fost prezentată în cadrul ședinței de la Băile Herculane de prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.

Nu o să vedeți nici din partea mea și nici din partea lui Florin Cîțu atacuri la colegii noștri pentru că eu cred sincer că pe data de 26 seara o să strângem rândurile pentru că avem de guvernat o țară și avem de asigurat viitorul pentru copiii noștri, dar și pentru un partid politic cu o istorie extraordinară. Cred că toate bătăliile acestea trebuie să înceteze și tot ceea ce este rău să se spele și să rămână doare ceea ce-i bun și să strângem rândurile pentru că suntem în fața unor provocări foarte mari.

Adică nu trebuie să pierdem guvernarea și cred că nu o vom pierde. Sunt convins că stăm la guvernare încă 3 ani de zile și dacă vrem putem să rămânem în continuare la guvernare și de asemenea trebuie să livrăm ce am promis pentru că oamenii au puțină răbdare cu noi și e normal să nu mai aibă foarte multă răbdare”, a spus europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan.

Vezi și

EXCLUSIV SURSE din MAI răspund la acuzațiile sindicaliștilor, referitoare la angajările din sursă externă! ‘Pregătirea este o etapă obligatorie!’

SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare