sursa foto:  Facebook

Marcel Ciolacu: După 3 ani, am reușit să stabilizăm lucrurile și să revenim la o perspectivă stabilă pentru România

Liderul PSD  Marcel Ciolacu a afirmat că agenția de rating Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României și a reconfirmat ratingul.

„Aceasta este diferența dintre actuala coaliție de guvernare și dezastrul făcut de niște gnomi guralivi de dreapta, aflați întâmplător în niște funcții publice. După 3 ani, am reușit să stabilizăm lucrurile și să revenim la o perspectivă stabilă pentru România.”, spune Marcel Ciolacu.

„Asta înseamnă că investitorii se vor uita cu și mai mare încredere la România, vom continua să ne dezvoltăm într-un ritm mai accelerat și vom putea crește mai mult salariile angajaților români.

Este un semnal bun din partea agențiilor de rating internaționale. Dar trebuie să rămânem modești și cumpătați și să continuăm să luăm măsuri pentru oameni și economie.”, a mai scris liderul PSD, pe Facebook.

Agenția de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al României și a revizuit perspectiva de țară de la negativă la stabilă. Este prima modificare în sens pozitiv a perspectivei ratingului României operată de aceasta agenție din aprilie 2020.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare