inspectorii antifrauda anaf

sursa foto:  ziaruldinmuscel.ro

Marea lovitură pe care o plănuiește ANAF! Ce vrea să impoziteze

La sfârșitul lunii septembrie, Bugetul.ro vă dezvăluia că Guvernul începe „Marea Recuperare”. Ulterior, a fost confirmat faptul că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început să pună popriri pe conturile datornicilor, pentru a recupera banii pe care aceștia îi datorează statului român.

Vezi și SURSE! Nu mai sunt bani de salarii și pensii??! Guvernul a început operațiunea „marea recuperare”

Acum, ANAF mai pregătește o mare lovitură. Companiile din România care operează cu criptomonede ar putea avea parte de surprize când vor face declaraţiile fiscale, notează zf.ro.

Potrivit sursei citate, pe piața din România sunt magazine care acceptă plata cu bitcoin. De asemenea, există companii care au făcut investiţii masive în criptomonede.

Toate acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale.

Există magazine în România care acceptă plata în bitcoin şi companii care au făcut investiţii masive în criptomonede, iar acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale. ANAF nu ştie cum să le impoziteze şi mai degrabă se uită către BNR (Banca Naţională a României) sau ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), a spus Daniel Petre, director impozitare indirectă la Deloitte România, în cadrul unui eveniment al Deloitte, conform sursei citate.

Vezi și Carrefour închide încă un supermarket. Ce retailer îi va lua locul

Acuze grave la adresa subordonaților lui Carmen Dan! Cum ar fi influențat votul într-o secție din București

De necrezut! Cine e omul care le-ar fi ajutat pe Udrea și pe Bica să se stabilească în Costa Rica – Conexiuni cu traficanții de droguri

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare