sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Mega-tunul pe care o să-l dea Ion Țiriac. Ar putea primi o funcție importantă

Ion Țiriac pregătește un nou mega-tun! Cel mai bogat fost sportiv din România ar putea primi o funcție importantă.

Ion Țiriac ar urma să primească o funcție foarte importantă, pe care a mai deținut-o și în anul 2017. Este vorba despre cea de președinte al Federației Române de Tenis. Sursele Fanatik susțin că milionarul ar fi de acord și că-și dorește să scoată din criză tenisul românesc. Însă este posibil și ca acesta să devină doar președinte de onoare al Federației Române de Tenis, care are mai degrabă un rol decorativ.

Tribunalul București a anulat Adunarea Generală din noiembrie 2017 în care fusese ales președinte George Cosac. Dacă se va menține decizia în apel, atunci federația va fi obligată să organizeze noi alegeri, iar Ion Țiriac are susținere maximă. Totul este să și accepte.

Miliardarul este supărat că Guvernul nu a mai dat niciun ban pentru tenis din 2017, deși sportul acesta a adus multe bucurii românilor. Se pare că momentan se poartă discuții cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei fix pe acest subiect.

Citește și:

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare