sursa foto:  gsp.ro

Mesaj acid pentru Liviu Dragnea:’Poate ne spune PSDragnea cum e cu cele 900 de milioane de euro..’

Proaspăt trecut de partea lui Victor Ponta, fostul premier al PSD, Mihai Tudose, îl atacă dur pe Liviu Dragnea, după ce Iohannis a fost acuzat de către PSD că nu promulgă bugetul.

„Despre ipocrizie… Și minciună.

PSD a postat pe site-ul propriu că e jale. Că Preşedintele nu a promulgat bugetul şi că România pierde zilnic 20 milioane de euro din cauza aceasta. Presupunem că e corect (cu toate că nu e). Dar dacă e corect ceea ce zice PSDragnea, putem să întrebăm cine plăteşte cele 900 de milioane de euro aferente întârzierii prezentării şi adoptării? Fiindcă bugetul a fost adoptat pe 15 februarie. Deci poate ne spune PSDragnea cum e cu cele 900 de milioane de euro..”, a scris fostul premier Mihai Tudose pe Facebook.

Reacţia vine în urma mesajului PSD de pe pagina de Facebook.

„ÎN FIECARE ZI SE AMÂNĂ CONSTRUCŢIA A CÂTE 40 DE NOI CREŞE SAU GRĂDINIŢE! De ce? Atât ne costă toana lui Iohannis de a bloca bugetul de stat. Guvernul a alocat pentru 2019 circa 5 miliarde euro pentru investiţii noi.

Acestea însă nu pot fi demarate pentru că Iohannis pune beţe-n roate guvernării PSD. Este primul preşedinte al României care contestă bugetul propriei ţări la Curtea Constituţională.

Asta înseamnă că în fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investiţiilor întârziate în România este de 20 milioane euro! Dar pe Iohannis nu îl interesează investiţiile şi economia, ci doar campania sa electorală!”, au arătat social-democraţii.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Cine are cea mai mare pensie din România! Sumă halucinantă – Pensia i-a explodat în 2019

Toți românii sunt vizați! ce se întâmplă cu tarifele pentru energie electrică și gaze

Mare atenție! Apare un nou concediu obligatoriu – Mii de români sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare