sursa foto:  descopera.ro

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, despre Ivermectină: ‘M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire’

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, a povestit momentele grele prin care a trecut în urma infecției cu COVID-19. Acesta s-a vindecat după ce a urmat un tratament cu Ivermectină cumpărată dintr-un magazin veterinar, la sugestia medicului Ion Alexie, din Statele Unite

 

„Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok. Am ajuns la terapie intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent”, a povestit la artistul Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud-Est, în primul interviu dat după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit.

Acesta povesteşte că tratamentul cu Ivermectină l-a luat după ce a intrat în contact cu medicul Ion Alexie, care profesează într-un spital din Las Vegas Statele Unite ale Americii. În România, medicii nu au voie să prescrie acest medicament, care încă se află în studii clinice.

„Ivermectina am luat-o la început, când eu mă simţeam foarte rău şi luând această Ivermectină, starea mea începea să se îmbunătăţească. Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile, am început să-mi revin, să pot să respir normal. Nu am avut efecte secundare, absolut niciunul. Pot să vă spun că sunt în viaţă. Dacă era să se întâmple ceva…”

 

Mihai Budeanu a explicat clar că a luat pastilele de uz veterinar, nu uman, pe care le-a primit de la cineva

 

Medicul Monica Pop l-a întrebat pe Mihai Budeanu ce fel de Ivermectină a luat: „De unde aţi procurat medicamentul acesta. Adică, aţi luat tablete de uz uman sau din cele de uz veterinar, sper că nu s-a întâmplat aşa, dar…”

În acel moment, Mihai Budeanu a intervenit şi a explicat clar că pastilele luate sunt cele din farmaciile veterinare. „Nu ştiu dacă erau de uz uman, erau cele veterinare, cele care se dau pentru… Nu m-am dus eu, le-am primit şi eu de la cineva”, a explicat Mihai Budeanu, spre surprinderea medicului Monica Pop.

„Ne bucurăm că sunteţi în viaţă şi că v-a folosit, dacă v-a folosit acest medicament. Eu cred că orice fel de pas înainte este un pas pozitiv. Am o singură rezervă faţă de acest medicament, aş dori ca în ţară să se producă tablete de uz uman”, a continuat medicul Monica Pop, ea explicând mai apoi că un medicament funcţionează altfel la om faţă de animal, conform Antena3.ro.

Citește și:

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare