Mihai Chirica, declarații despre candidatul PSD la prezidențiale: ‘Poate fi adus și Einstein, rezultatul e același’

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu crede că Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea ar putea câștiga alegerile prezidențiale pentru PSD. „Poate să aducă PSD candidat și pe Einstein, să îl îmbrace în fustă, cu ce se dorește și discuția va fi aceeași”, spune Chirica.

„Eu aș merge mai degrabă pe mâna doamnei Gabriela Firea pentru că în primul rând vine dintr-un sistem legat de oameni, care înseamnă administrația publică locală. Acolo simți cu adevărat dacă un om te iubește sau te urăște, acolo, când mergi pe stradă, când dai noroc cu el, îți întoarce sau nu mâna când i-o întinzi tu, asta înseamnă dacă te iubește sau nu. Dar cred că problema PSD nu stă în candidat, ci stă în posibilitatea de a face o față bună sau nu la alegerile prezidențiale, iar în momentul de față nu văd de unde. E o problemă de imagine care persistă, poate să aducă candidat și pe Einstein, pe Albert să îl dezgroape, să îl îmbrace în fustă, cu ce se dorește și discuția va fi aceeași”, a spus Chirica, pentru MEDIAFAX.

 

Citește și:

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

Cutremur la ANAF! Guvernul a dat undă verde: Se desființează

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare