sursa foto:  stiridiaspora.ro

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

În ultima perioadă, tot mai multe voci din spațiul public au prezentat idea că, în cazul în care Klaus Iohannis va câștiga cel de-al doilea mandat de președinte al României, Rareș Bogdan ar putea fi următorul premier.

Într-un interviu acordat site-ului Bugetul.ro, Ludovic Orban desființează ideea unui viitor tandem Klaus Iohannis-președinte – Rareș Bogdan-premier.

Potrivit liderului PNL, partidul a luat deja o decizie în acest sens și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru, acela fiind chiar Ludovic Orban.

Vezi și EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

Partidul Național Liberal a luat decizia în Consiliul Național și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru al partidului, în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Orban.

Trebuie precizat că, de-a lungul timpului, chiar Rareș Bogdan a spulberat această idee, susținând că partidul are deja un premier, anume pe Ludovic Orban.

„Asta cu premier, nu! Noi avem un premier, pe Ludovic Orban, eu sunt europarlamentar și așa rămân, alături de colegii mei, îi voi susține cu tot ce pot. (…) Ludovic Orban este premierul desemnat de PNL, de forurile de conducere. Eu sunt un om care îmi cunosc bine lungimea nasului, sunt un om care are simțul măsurii. Am intrat acum 3 luni în politică, știu să gestionez foarte bine fiecare pas”, a afirmat Rareș Bogdan, în luna iunie, la B1 TV.

De altfel, în luna martie, Rareș a anunțat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că nu este interesat de funcția de premier.

Vezi și EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Sâmbătă, 13 iulie, Bugetul.ro vă va prezenta în integralitate interviul pe care ni l-a acordat președintele PNL, Ludovic Orban.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare