sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Pe cine vede Rareș Bogdan drept viitorul premier al României

Săptămâna trecută, conducerea Partidul Național Liberal a ajuns la un acord cu Rareș Bogdan, pentru ca fostul realizator al emisiunii „Jocuri de Putere” să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Ulterior, fostul jurnalist a anunțat că unul din planurile sale este acela de a reuni Dreapta românească. Mai mult, el a asigurat că următorul Guvern va fi unul de Dreapta, compus dintr-o coaliție PNL-USR-PLUS.

În acest context, reporterul Bugetul.ro l-a întrebat pe Rareș Bogdan dacă se vede viitorul prim-ministru al României, atunci când actuala Opoziție va prelua Puterea.

Vezi și SURSE Foc de paie în PSD! Liviu Dragnea a făcut pace cu cei care îl strângeau cu ușa

„Domnul Number One”, așa cum l-a „botezat” președintele Klaus Iohannis, ne-a asigurat că vor mai trece ani până când se va gândi la această funcție și că, momentan, „este un simplu membru de partid, care-și vede lungul nasului”.

Nu, Rareș Bogdan este un simplu membru de partid, care-și vede lungul nasului, care, chiar dacă nu pare, este un om modest. Partidul Național Liberal are minim 20 de premieri, unul mai bun decât celălalt, de la Robert Sighiartău (n.r. – autorul amendamentului pentru creșterea alocațiilor în 2019) la Ludovic Orban, de la excepționalul Florin Cîțu la o mulțime de alți oameni foarte valoroși.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Eu sunt un om care-mi văd lungul nasului și care trebuie să stea pe front, să dovedească, pe front, că este la fel de bun ca la televizor. Timpul va avea grijă să-mi dea ceea ce merit, dar timpul înseamnă ani și zeci de ani. Nu e bine să iei totul dintr-odată, trebuie să ai simțul măsurii”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

Mâine, redacția noastră vă va prezenta ce planuri are „Domnul Number One” pentru Parlamentul European.

Vezi și

Atenție, români! Statul dă sute de euro- Cum puteți intra în posesia banilor

Proiect bombă! Pentru ce ar putea primi angajații bani

Mălin Bot dinamitează scena politică! Ultima mișcare făcută de protestatarii #Rezist – Lovitură pentru parlamentari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare