sursa foto:  evz.ro

Mălin Bot dinamitează scena politică! Ultima mișcare făcută de protestatarii #Rezist – Lovitură pentru parlamentari

Mălin Bot, Cristian Dide și Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”, au fost invitați, duminică seara, în emisiunea lui Silviu Mănăstire, de la B1 TV.

În cadrul emisiunii, Bot a făcut publică ultima mutare a mișcării #Rezist. Protestatarii au demarat sâmbătă, 16 martie 2019, o inițiativă legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari, așa cum s-a votat la Referendum.

Potrivit lui Mălin Bot, dacă s-ar reduce numărul de parlamentari la 300, România ar face o economie de aproximativ 54,8 milioane de euro.

„În același timp, facem și inițiative, și asta e o știre pe care nu a dat-o nimeni. A început să se întâmple de sâmbătă. O inițiativă legislativă pentru reducerea numărului de parlamentari, așa cum s-a votat la Referendum. E o știre foarte importantă. Mai mult de 30 de secunde nu-ți iau din emisiune. Aș vrea să le explic puțin oamenilor despre ce este vorba. Ăsta e bugetul Parlamentului României. L-am făcut simplu, pe cifre, ca să înțeleagă oamenii. 2019 – 154,4 milioane de euro. Cu 732 de milioane de lei, și-au mărit bugetul. De doi ani de zile își măresc bugetul”, a declarat Mălin Bot.

El a fost întrerupt de către Silviu Mănăstire, care a făcut o mică precizare: „În banii ăia intră și funcționarea Parlamentului, nu doar salariile parlamentarilor”.

Apoi, Bot a continuat: „Sunt 465 de parlamentari, în condițiile în care, de 10 ani, românii au votat să fie 300 de parlamentari.
Dacă ar fi 300, noi am face o economie undeva la 54,8 de milioane de euro”.

Vezi și

SURSE Foc de paie în PSD! Liviu Dragnea a făcut pace cu cei care îl strângeau cu ușa

EXCLUSIV Îl ustură la buzunar! Cât îl costă pe Liviu Dragnea spitalizarea și analizele

S-a aflat! Unde se tratează Liviu Dragnea – Protestatarii #Rezist i-au luat urma

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare