sursa foto:  psnews.ro

Mihai Tudose nu vrea să participe la ‘scandal’: ‘Nu intru în acest guvern, oricât mi-au cere colegii’

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose este decis să nu facă parte din viitorul guvern. Fostul prim-ministru are convingerea că în PSD sunt mulţi oameni competenţi care se pot descurca onorabil în orice minister.

Mihai Tudose a declarat, în emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că PSD-ul a venit mereu cu soluţii. Fostul premier spune că există o soluţie pentru majorarea pensiilor, salariilor şi alocaţiilor – colectarea.

„Nu intru in acest guvern, oricat mi-au cere colegii. Ca sa inlatur suspiciunile, uite ca nu vrem toti sa ajungem la putere. Avem oameni destul de buni.

Trebuie o mai buna colectare. Nu se poate cu 800 de lei pensie. Haide sa vedem cine a luat banii. La ultima rectificare s-au luat 3 miliarde. Sunt solutii, PSD mereu a gsait solutii. PSD nu a lasat niciodata oamenii sa moara de frig. Am imprumutat 56 de miliarde si nu avem de dat? Romanaia are subfinantare. Vedem de unde ii luam, chiar daca trebuie sa facem imprumuturi.

Sa ajungem in guvern, facem o rectificare, oricum o sa stim ce exista in trezorerie. Nu exista sa nu stim ce e acolo. Nu exista sa stam si sa nu stim, nu se poate asa ceva. Nu se poate sa nu fie bani, hai sa facem colectare. De unde sa vina bani?  Daca suntem hotarati, o facem. Nu o s-o facem peste noapte. ANAF si vama ne trebuie.

Cota unica a ramas in negociere, dar suntem ultimii care au asa ceva. In 2017, cand toata lumea spunea ca fugaresc eu multinationalele. Daca nu isi mai baga nimeni coada, chiar merge, nu se mai poate sa iasa tot profitul din România„, a precizat Mihai Tudose, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare