sursa foto:  sindicatuleuropol.ro

Ministerul de Interne dă asigurări polițiștilor! Decizia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR în privința pensiilor militare de stat

Ministerul de Interne, prin vocea secretarului de stat Aurelian Păduraru, a dat asigurări polițiștilor că Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR nu are de gând să modifice Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.

Păduraru l-a citat la discuția cu sindicaliștii din Poliție pe ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă.

Prezent la Consiliul General SNPPC, pe anul 2021, care s-a desfășurat săptămâna trecută, la Constanța – a se vedea Comunicatul nostru de ieri, 14 iunie -, secretarul de stat în MAI, dl. Aurelian Paduraru, a răspuns, între altele, unei întrebări legitime a liderilor SNPPC, prezenți la Consiliu, întrebare care dealtfel suscită mult interes în cadrul întregii familii ocupaționale Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, în special în rândurile celor aflați în pragul vârstei de pensionare.

Acesta a precizat, foarte clar, în consens cu declarația făcută, recent, de ministrul Apărării Naționale, că Guvernul nu are în plan modificarea Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.

De asemenea, a precizat că, la nivelul MAI, nu a fost pus în aplicare un plan de reorganizare, prin desființarea sau comasarea unor structuri/inspectorate generale (asa cum au circulat, în ultima perioadă, anumite zvonuri)”, transmite Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI.

Vezi și EXCLUSIV Prima reacție a Ralucăi Turcan, după ce un ministru USR-PLUS a cerut modificarea formulei de calcul a pensiilor militarilor și polițiștilor

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare