Miron Mitrea

sursa foto:  digi24.ro

Miron Mitrea, despre scandalul provocat de Cătălin Drulă: ‘El a făcut reclamație la DNA. A vrut să atace PNL și să-l pună într-o situație penibilă și l-a pus’

Fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, a făcut unele precizări despre scandalul provocat de ministrul USR PLUS, Cătălin Drulă.

 

Mai mult, Miron Mitrea a spus că are informații di interiorul ministerului Transporturilor potrivit cărora Cătălin Drulă a făcut reclamație la DNA și a cerut să monteze aparatură în biroul său.

„Nimeni nu poate în țara asta legal să pună aparatură de interceptat în biroul unui demnitar. Exclus. Mai mult, în fiecare săptămână, oficial, se controlează biroul. Aghiotantul meu mereu făcea asta. Mă întâlneam cu miniștri, discutam proiecte… se ascultă anumiți oamnei pe anumite motive. Nu avea cum să ajungă aparatura acolo fără știința ministrului. Evident că omul știa. Pe mine mă miră naivitatea partenerilor de discuții. El a făcut reclamație, el a cerut să monteze aparatură acolo din informațiile pe care le am.

Nu pare un prost, mi se pare un individ inteligent. Foarte puțini politicieni vor mai negocia cu el. Pentru că acest tip de discuții există, politicienii negociază aceste lucruri între ei. Cine spune că nu minte. Asta înseamnă politica. Lucrurile astea se întâmplă… că e bine sau nu, nu e bine, dar se întâmplă. Se fac favoruri în toată lumea. Când o echipă vine la guvernare, se iau oameni din echipă, e firesc.

Nu cred că este grav dacă atunci când vine un partid își aduce specialiștii. Este grav dacă dă tot afară și aduce neprofesioniști.

Asemenea imagine care încearcă să fie vândută s-a vândut. Drulă este incoruptibil.

Nu are nicio logică să pui un partener de coaliție într-o astfel de situație decât dacă vrei să-l pui. A dat o lovitură de imagine. Dar a dat o lovitură împotriva PNL. Hai să vedem dacă mai sunt și alte dedesubturi.

A vrut să atace PNL și să-l pună într-o situație penibilă și l-a pus”, este de părere Miron Mitrea, conform realitatea.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare