sursa foto:  luju.ro

Monica Macovei la tunuri! Dragnea și Tăriceanu nimiciți de fostul ministru al Justiției

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, tună și fulgeră la adresa liderilor PSD și ALDE, după ce prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a amenințat România cu activarea articolului 7 din Tratatul UE.

„Dragnea&Tăriceanu, PSD&ALDE trădează țara și românii pentru ca ei să nu ajungă la închisoare! Românii vor în Europa, dar grupul infracțional al lui Dragnea&Tăriceanu vrea să ne scoată din Europa, scrie știripesurse.ro.

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene a informat în scris Guvernul și Parlamentul că poate fi declanșat articolul 7 din Tratatul UE.

Comisia afirmă că modificările la Codurile penale aduc ”o impunitate de facto pentru infracțiuni, inclusiv infracțiuni de corupție”, înțelegând foarte bine jocul pervers al acestei coaliții care lucrează numai pentru scăparea infractorilor. Comisia atrage atenția și asupra presiunilor puse pe DNA și Înalta Curte de Casație și Justiție, care trebuie să înceteze.

Activarea articolul 7 înseamnă suspendarea dreptului de vot al României ca stat membru UE și imposibilitatea apărării intereselor țării. Și asta din cauza politicienilor din grupul infracțional al lui Dragnea&Tăriceanu care au furat și mințit și care nu ezită să arunce România în haos și dictatură pentru a nu ajunge ei la închisoare.

Cel mai mare pericol la adresa României, în acest moment, este majoritatea PSD&ALDE, controlată de Dragnea”, scrie Monica Macovei pe Facebook.

Citește și:

Adevăratul motiv! De ce ar fi fost, de fapt, arestat Radu Mazăre în Madagascar

EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat

Lovitură pentru companiile de telefonie mobilă! Orange, Vodafone, Telekom și Digi riscă amenzi uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare