sursa foto:   wowbiz.ro

Moștenitoarea imperiului Dedeman anunță o nouă mega-lovitură! Karina Pavăl: Ne extindem portofoliul

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii lanțului Dedeman, au dat o nouă lovitură de proporții. De această dată, frații Pavăl au achiziționat clădirea de birouri U-Center, din Capitală, de la Forte Partners.

Potrivit moștenitoarei imperiului Dedeman, Karina Pavăl, fiica lui Dragoș Pavăl, această mutare va contribui la transformarea zonei Tineretului.

De asemenea, Karina Pavăl a anunțat că, prin această tranzacție, Capitala va avea un nou hub reprezentativ – un proiect dezvoltat cu grijă pentru angajați, mediu și comunitate.

Achiziţia proiectului U-Center ne va ajuta să ne consolidăm poziţia pe segmentul office şi va contribui la transformarea zonei Tineretului, punând bazele unui nou hub de birouri reprezentativ pentru Bucureşti. Ne bucurăm să încheiem, după patru ani, o nouă tranzacţie cu Forte Partners şi să ne extindem portofoliul cu încă un proiect dezvoltat cu grijă pentru angajaţi, mediu si comunitate”, a Karina Pavăl, vicepreşedinte al Pavăl Holding, conform unui comunicat emis de Forte Partners.

Suntem mândri că Pavăl Holding a ales, pentru a doua oară, un proiect dezvoltat de Forte Partners pentru extinderea sa pe segmentul de birouri”, a declarat Geo Mărgescu, co-fondator și CEO al Forte Partners.

Această tranzacție reprezintă o dublă validare a strategiei Forte Partners pentru dezvoltarea proiectelor sustenabile de birou, menite să asigure o stare de bine și un mediu de lucru sănătos pentru angajații companiilor de chiriași și cu grijă pentru localnici comunități”, a mai spus Geo Mărgescu.

Aceasta este a doua înțelegere între Pavăl Holding și Forte Parners. În anul 2018, Pavăl Holding a achiziționat proiectul THE BRIDGE al Forte Partners.

Vezi și Lovitură, în miez de toamnă, dată de frații Pavăl! Premieră în anul 2022 pentru proprietarii gigantului Dedeman

În această toamnă, frații Pavăl au inaugurat o nouă unitate Dedeman

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii lanțului de magazine Dedeman, au dat o nouă lovitură în această toamnă. Pentru prima dată în acest an, ei au inaugurat o unitate Dedeman.

Investiția se ridică la 19 milioane de euro, fiind create peste două sute de locuri de muncă. Noua unitate Dedeman se află în Brașov, fiind inaugurată vineri, 21 octombrie.

Noul magazin Dedeman este situat la intrare în Cartierul Noua, pe Calea București. Prin această investiție, frații Dragoș și Adrian Pavăl au creat 202 locuri de muncă. Investiția totală a fost de 19 milioane de euro.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare