sursa foto:  elitaromaniei.ro

Lovitură, în miez de toamnă, dată de frații Pavăl! Premieră în anul 2022 pentru proprietarii gigantului Dedeman

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii lanțului de magazine Dedeman, dau o nouă lovitură în anul 2022. Pentru prima dată în acest an, ei au inaugurat o unitate Dedeman.

Investiția se ridică la 19 milioane de euro, fiind create peste două sute de locuri de muncă. Noua unitate Dedeman se află în Brașov, fiind inaugurată vineri, 21 octombrie.

Noul magazin Dedeman este situat la intrare în Cartierul Noua, pe Calea București. Prin această investiție, frații Dragoș și Adrian Pavăl au creat 202 locuri de muncă. Investiția totală a fost de 19 milioane de euro.

Conform unui comunicat de presă al companiei, această sumă include valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 5 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, precum și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere. Suprafața construită a noului magazin este de 17.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocați serei. În zona de exterior au fost amenajate spații verzi și o parcare încăpătoare ce pune la dispoziție clienților 437 de locuri.

Președintele Dedeman, Dragoș Pavăl: „Astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman”

Primul magazin Dedeman din Brașov a fost inaugurat în anul 2010. De atunci și până acum am crescut, am învățat, am planificat, am așezat magazine pe aproape întreaga hartă a țării și am aniversat cu mândrie 30 de ani de existență.

De aceea, astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman care ne va permite să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiul Brașov și din localitățile vecine și totodată să le oferim o experiență optimă la cumpărături într-un magazin modern, spațios și prietenos cu mediul”, a afirmat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Magazinul Dedeman Brașov – Cartier Noua este prevăzut cu o centrală electrică fotovoltaică care, odată ce va fi pusă în funcțiune, va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului prin intermediul panourilor solare montate pe acoperișul magazinului. Puterea totală instalată este de aproximativ 400 kWp.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și o stație de încărcare a mașinilor electrice unde pot fi încărcate simultan 2 autoturisme.
Dedeman Brașov – Cartier Noua este primul magazin inaugurat de companie în 2022. Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din municipiul Bârlad.

Dedeman în cifre

– 58 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
– o gamă de peste 60.000 de produse pentru casă și grădină;
– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;
– peste 12.800 de angajaţi.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare