sursa foto:  antena3.ro

Motivul pentru care Elena Udrea mergea în Grecia la momentul capturării de către autoritățile bulgare

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a transmis joi, în fața judecătorilor  motivul pentru care clienta sa se deplasa către Grecia la momentul capturării sale de către autoritățile din Bulgaria, scrie stiripesurse.ro

 

 

Astfel, avocatul a explicat într-o replică dată procurorului DNA prezent la ședință că clienta sa nu ar fi fost pe fugă în acele momente pentru că nu exista o măsură preventivă pe numele său și că în Grecia aceasta ar fi avut o programare la o clinică de specialitate.

 

Veronel Rădulescu a detaliat și mai mult, a dezvăluit că Elena Udrea ar fi fost în proceduri medicale presupus necesare încercărilor sale de a mai avea un copil, după apariția primului.

De asemenea, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu s-a prezentat, joi, însoțită de avocatul său, la sediul instanței supreme în dosarul de mare corupție privind modalitatea de finanțare a campaniei prezidențiale din anul 2009 a tatălui său, în care a primit în primă fază o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare.

La sosirea la sediul instanței aceasta nu a făcut nicio declarație și a fost așteptată la intrare de activistul Marian Tivilic, zis „Marian Ceaușescu”.

Un complet de trei judecători de la ICCJ reia, joi, dezbaterile, în mega dosarul de corupție în care fostul ministru Elena Udrea și fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, Ioana, au fost condamnate la pedepse cu executare privind modul în care au participat la finanțarea campaniei prezidențiale din 2009, scrie stiripesurse.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare