sursa foto:  giurgiuveanul.ro

A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

Cea mai bogată femeie a planetei a decedat, joi, la vârsta de 94 de ani, potrivit pubicațiilor Le Monde și Le Figaro. Este vorba de Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei de produse cosmetice L’Oréal.

„În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt.

Potrivit estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume. Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar, scrie Ziarul Financiar. În anul 2010, Liliane Bettencourt a fost implicată într-un scandal politic din cauza legăturilor cu fostul preşedinte al Franţei Nicolas Sarkozy.

În indicele Bloomberg al miliardarilor, Liliane Bettencourt ocupa locul 15, cu o avere de 42,5 miliarde de dolari. În locul lui Bettencourt a trecut Alice Walton, membră a celebrei familii de retaileri din SUA. Ea are o avere de 38,3 miliarde de dolari şi trece pe primul loc în topul celor mai bogate femei din lume.

Vezi și Sumă imensă! Câți bani primea lunar jurnalistul Dan Turturică de la Sorin Ovidiu Vântu

Un cunoscut post TV a fost amendat! Despre ce sumă este vorba și ce legătură are Pomohaci

O nouă „bătălie” Goțiu – Palada! Cine câștigă detașat de data aceasta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare